Disappearing Avvies?

General discussion about Kanzenshuu, its content, features, contests, community, etc. This is NOT an off-topic forum!

Moderators: Kanzenshuu Staff, General Help

User avatar
DaemonCorps
I'm pretty cozy, here...
Posts: 1763
Joined: Tue Feb 28, 2006 9:38 pm
Location: California
Contact:

Disappearing Avvies?

Post by DaemonCorps » Sun Sep 02, 2007 5:56 pm

Every once in a while, some people's avatars on the board just disappear. It's nothing big, but it does get kinda annoying after a while, since I tend to connect the avvy with the user. Is anyone else having this problem?
10-30 minutes have most likely passed between my clicking to comment and actually posting. Curse my habit of thinking how to word my posts for too long!
BLOG | twitter | webcomic | tumblr | Fandom Post

User avatar
Tanooki Kuribo
I Live Here
Posts: 4563
Joined: Wed Sep 08, 2004 12:23 am
Location: Manhattan, New York
Contact:

Post by Tanooki Kuribo » Sun Sep 02, 2007 6:41 pm

That has never happened to me. :?

User avatar
chibi_goten
OMG CRAZY REG
Posts: 876
Joined: Mon Jan 16, 2006 12:36 pm
Location: Newcastle UK

Post by chibi_goten » Sun Sep 02, 2007 7:10 pm

No, I'm not having this problem either, though I do what you do too. I tend to connect the avvy to the user and to me, I still imagine you (DaemonCorps) with the Gohan one you used to have.

User avatar
Li'l Lemmy
I Live Here
Posts: 2456
Joined: Fri Jun 03, 2005 1:21 am
Location: Massachusetts
Contact:

Post by Li'l Lemmy » Sun Sep 02, 2007 7:44 pm

You'll get used to it, Chibi G. Grasp the awesomeness that is The Adventures of Pete & Pete. :D

No, I've never experienced this problem. The only time I've seen avatars disappear is when they're pointed out to exceed the size restrictions.


~Da Lemmy
Goten of Japan wrote:Don't go 9... Go 10! (Go-ten. Goten. Get it? DOOD.)
The NUMBER ONE Goten fan, and a fucking epic one at that.

User avatar
kvon
Beyond-the-Beyond Newbie
Posts: 463
Joined: Sat Oct 08, 2005 7:16 pm
Location: Montclair, New Jersey

Re: Disappearing Avvies?

Post by kvon » Sun Sep 02, 2007 7:56 pm

DaemonCorps wrote:Every once in a while, some people's avatars on the board just disappear. It's nothing big, but it does get kinda annoying after a while, since I tend to connect the avvy with the user. Is anyone else having this problem?
In my case, I was trying to find a new avatar to put on, but deleted my old avatar prior to finding my new one. I gave up eventually, and never bothered to update my avatar. So, whoever wants to see my avatar again, I'm terribly sorry! :oops: I can safely bet that the others share the same situation as me.
kvon is an alternative name to Kevin

User avatar
SaiyaJedi
Kanzenshuu Co-Owner & Administrator
Posts: 2385
Joined: Sat Jan 10, 2004 11:24 pm
Location: Osaka
Contact:

Post by SaiyaJedi » Mon Sep 03, 2007 1:01 pm

Also, if the site an avatar is linked from goes down, or deletes the file in question, or imposes hotlinking restrictions, the image will not show either (replaced by the 'Red X' or 'Question-Mark Box').
Co-translator, Man-in-Japan, and Julian #1 at Kanzenshuu
最近、あんまし投稿してないねんけど、見てんで。いっつも見てる。

User avatar
The Time Traveller
I Live Here
Posts: 3441
Joined: Sun May 13, 2007 1:32 pm
Location: UK

Post by The Time Traveller » Mon Sep 03, 2007 2:42 pm

Happens to me alllllll the time, hense why I don't bother with them anymore here.

User avatar
Drunken Master
Regular
Posts: 533
Joined: Tue Jun 13, 2006 1:49 am

Post by Drunken Master » Mon Sep 03, 2007 4:41 pm

Yeah, I can't see my awesome Ten sprite anymore. :cry:
AKA [b]Pope Blitzkrieg XVI[/b], [b]Mr. Shades-Internet McCool[/b]

User avatar
VegettoEX
Kanzenshuu Co-Owner & Administrator
Posts: 16554
Joined: Sat Jan 10, 2004 3:10 pm
Location: New Jersey
Contact:

Post by VegettoEX » Mon Sep 03, 2007 4:46 pm

Drunken Master wrote:Yeah, I can't see my awesome Ten sprite anymore. :cry:
I deleted it. It exceeded the maximum allowed size of 80x80.

Folks, your avatars aren't "not working". You either fucked up, or you both fucked up AND they were removed for exceeding the allowed size.
:: [| Mike "VegettoEX" LaBrie |] ::
:: [| Kanzenshuu - Co-Founder/Administrator, Podcast Host, News Manager (note: our "job" titles are arbitrary and meaningless) |] ::
:: [| Website: January 1998 |] :: [| Podcast: November 2005 |] :: [| Fusion: April 2012 |] :: [| Wiki: 20XX |] ::

tarsonis
Regular
Posts: 515
Joined: Sun Dec 19, 2004 5:34 pm
Location: Maryland

Post by tarsonis » Mon Sep 03, 2007 8:01 pm

What ISP are you guys connecting through? If for some reason certain image hosting sites are blocked or not responding, the avatars will not show up. So if the avatars come and go, it sounds like you are only making intermittent connections to those sites.

Post Reply